https://www.rtk.rs/169345/novi-gradonacelnik-krusevca-je-ivan-manojlovic-zamenik-snezana-radojkovic/

Novi gradonačelnik Kruševca je Ivan Manojlović, zamenik Snežana Radojković

Novi gradonačelnik Kruševca je Ivan Manojlović, zamenik Snežana Radojković

Kruševac je danas dobio Skupštinu i izvršnu vlast koja će voditi grad u naredne četiri godine.

Na sednici Skupštine grada Kruševca većinom glasova za gradonačelnika Kruševca izabran je Ivan Manojlović diplomirani master ekonomije, zamenika Snežana Radojković diplomirani inženjer, a imenovani su i članovi Gradskog veća.

– Hvala sugrađanima na ukazanom poverenju, da mi ovde okupljeni obavljamo ono što nam se sa pravom od sada ostavlja kao dužnost. U svoje ime mogu da kažem da to nije samo dužnost i obaveza, već istinska želja, vera i uverenost da ćemo zajedničkim radom postići velike ciljeve. Kao rođeni Kruševljani, želim da se lično poklonim svakom najmlađem sugrađaninu, svakom penzioneru, radniku, seljaku, profesoru, đaku, studentu, zdravstvenom radniku, pripadniku policije i vojske, svakome ko za ovaj grad živi. Mi Kruševljani drugi grad sem Kruševca nemamo i nije nam ni potreban, ali nam je on potreban kao još bolji, lepši i savremniji, Kruševac koji ne sme da stane – rekao je Ivan Manojlović, novi gradonačelnik Kruševca.

Na prvoj radnoj sednici lokalne Skupštine za članove Gradskog veća izabrani su preduzetnik Dragan Anđelković, ekonomista Miloš Ašanin, ekonomista Nikola Veličković, ekonomista Bratislav Ilčić, privrednik Perica Janković, sportistkinja Ljiljana Knežević, novinarka Gorana Mladenović, inženjer Zorica Stanković i penzioner Dragan Radosavljević.

Коментари

Популарни постови са овог блога