У Крушевцу одржана, по 7. пут, традиционална спортско - туристичка манифестација

МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ БАЛОНА „КРУШЕВАЦ КРОЗ ОБЛАКЕ

У организацији Туристичке организације Крушевац, а под покровитељством града Крушевца, одржана је, по седми пут, спортско – туристичка манифестација Међународни фестивал балона „Крушевац кроз облаке“. Из године у годину она окупља све већи број посетилаца, али и балонарских посада, а ове године су дошли из Словеније, Мађарске, Бугарске, али и Лепосавића. Љубитељи висина уживали су панораму Крушевца изнад Багдале, која је и одабрана за локацију манифестације.

У вечерњим сатима, изведен је ноћни перформанс „Night glow“, након чега је уследио програм за љубитеље доброг звука. У име организатора – Туристичке организације града Крушевца, директорка Сузана Милосављевић је најавила програме манифестације и бројним окупљеним посетиоцима пожелела да уживају у разноврсним програмским садржајима.

 Помоћница градоначелнице за друштвене делатности Јелена Тодоровић, отварајући Фестивал, је истакла да је „Крушевац кроз облаке“ постао већ својеврсни бренд Града, који кроз тродневне забавне активности пружа прилику да свако нађе садржај прилагођен личним интересовањима.

 Крушевачки рок бенд „Трећа смена“ отворио је музичко вечe у којем је изванредни наступ имао Дејан Петровић и Биг бенд. Усуботу, балонарске посаде у вечерњим сатима су поново припремиле перформанс, а вече је украсио наступ велике звезде народног мелоса Жељка Самарџића.

Трећег дана, програм је био планиран да се реализује у забавном парку „Шаренград“, где су за забаву били задужени разни аниматори: кловнови, џинови на штулама, плесачи, лов на џамбо балоне, ватрени шоу и још много тога… Манифестација је требало да буде завршена концертом у којем би највише уживали најмлађи, отказана је због невремена, а биће накнадно одржана.

Ж. М.

Коментари

Популарни постови са овог блога