https://www.rtk.rs/151899/prvi-vozaci-deonica-moravskog-koridora-od-pojata-do-makresana-pustena-u-saobracaj/

Prvi vozači: Deonica Moravskog koridora od Pojata do Makrešana puštena u saobraćaj

Prvi vozači: Deonica Moravskog koridora od Pojata do Makrešana puštena u saobraćaj

Deonica Moravskog koridora, od Pojata do Makrešana, koju je danas svečano otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, puštena je u saobraćaj. Naplata putarine počeće od oktobra, kada bude završena deonica od Makrešana do Koševa, gde će biti postavljena čeona rampa.

Važno je napomenuti da teretna vozila koja se isključuju sa Auto-puta Beograd-Niš, silazeći kod Pojata, a kreću se u pravcu Blaca i Brusa, treba da sa auto puta izađu na izlazu za Ćićevac i da dalji put ka Kruševcu nastave starim putem, preko kružnog toka Makrešane.  A kada se iz pravca Brusa i Blaca kreću preko Kruševca prema Auto putu Niš-Beograd, treba da idu takođe preko strarog puta za Ćićevac sve do Ćićevca, a na auto-put moraju da se uključe u Ćićevcu, jer  im je blokiran ulaz na naplatnu rampu u Pojatu. Mera je privremena, do izgradnje prve naplatne rampe za izlaz sa auto-puta.

Izmena režima tranzitnog saobraćaja odnosi se na teretna vozila preko 12 tona ukupne nosivosti.

Danas neposredno pred otvaranje, kao i nakon puštanja u rad auto puta, ekipe Saobraćajne policije Policijske uprave u Kruševcu kontrolisale su saobraćaj i nije bilo  incidenata.

Коментари

Популарни постови са овог блога