https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4116272/napredak-gostuje-ekipi-mladost-gat-u-novom-sadu

OPTIMIZAM U REDOVIMA ČARAPANA: Napredak gostuje ekipi Mladost GAT u Novom Sadu
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

OPTIMIZAM U REDOVIMA ČARAPANA: Napredak gostuje ekipi Mladost GAT u Novom Sadu

FUDBAL

Napredak, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, igra prvenstvenu utakmicu sa ekipom Mladosti GAT.

Novosađani igraju promenljivo u novoj sezoni, pobedili su Partizan u Humskoj čak sa 4:0, a zatim su izgubili duele protiv TSC – a i Novog Pazara.

Čarapani su bili u crnoj seriji, promenili trenera i sa šok terepijom pobedili niški Radnički na svom terenu sa 2:0. Šta treba očekivati u Novom Sadu u duelu sa neugodnim protivnikom ?

-Prvenstveno očekujem da budemo još kvalitetniji, nego protiv Nišlija. Iskoristili smo prethodne dane da izanaliziramo neke stvari koje nisu bile na željenom nivou i od mojih igrača očekujem da popravimo neke faze igre i da izađemo sa jakim stavom, pokažemo želju za pobedom i da verujemo u nju. Sa druge strane znamo da je protivnik na polusezoni promenio veliki broj igrača i imaju vrlo veliki individualni kvalitet u fazi napada. Zato ćemo morati da vodimo računa i šta se dešava u fazi naše odbrane, jer njihovim napadačima ne smemo da dozvolimo slobodan prostor, videlo se kako umeju da ga iskoriste kada su igrali protiv Partizana. Ono što mi je najvažnije i što ću uvek potencirati je igra moje ekipe i njihov odnos, jer samo to može da nam garantuje da idemo u dobrom pravcu, izjavio je novi trener Napretka Dragan Perišić na konferenciji za novinare.

Marko Putinčanin je protiv niškog Radničkog dobio dva žuta, odnosno crveni karton i moraće da preskoči gostovanje u Novom Sadu. Ostali su spremni. U redovima Čarapana svi su orni za novi izuzev, a jedino će izostati Marko Putinčanin, koji je protiv Radničkog iz Niša dobio dva žuta kartona (crveni) i biće van tima.

Imamo kvalitetan fond igrača i verujem u svakog igrača koji će izaći na teren, a posebno me raduje učinak igrača koji su ušli sa klupe protiv Radničkog, jer i to je jako bitno. Neko će početi danas, neko sledeći put i apsolutno verujem i u igrača, koji će igrati umesto Putinčanina, istakao je kormilar čarapanskog broda. Mladost GAT je jesenas u gradu Bagdalom položila oružje, a nova utakmica novi optimizam. -Siguran sam i ubeđen da će tako biti i sada. Posle pobede nad Radničkim evidentno je da se samopouzdanje podiglo, vidljiv je konačno osmeh na našim licima. Idemo u Novi Sad da pružimo maksimum i obradujemo navijače, obećava napadač Bojan Matić, koji još uvek nije ubojit.

Ž. M. / Kurir sport

Коментари

Популарни постови са овог блога