Trajal u Kruševcu odigrao nerešeno sa Inđijom (1:1)

PODELA PLENA POD BAGDALOM

Utakmica 11. kola Prve lige Srbije između Trajala i Inđije završena remijem, sa rezultatom 1:1.

          


  Trajal nije uspeo ni treći put da ostvari pobedu na Gradskom stadionu u Kruševcu. Gosti iz Inđije su odoleli domaćinu i odneli pola plena u svoj Srem. Možemo slobodno reći da su imali sreće.

Gumari su krenuli ofanzivno od samog početka, imali inicijativu i uspeli da povedu u 18. minutu, golom Stefana Golubovića. U samoj završnici prvog poluvremena Trajal je ostao sa igračem manje. Radosav Aleksić je, posle prekršaja nad Desančićem, dobio direktni crveni karton. Nova nesreća za Trajal došla je u 44. minutu kada je Bojan Mijajilović postigao autogol i tako je Inđija poravnala rezultat.

Da klupe ne kontrolišu utakmicu na pravi način nije dozvoljeno, jer to negativno utiče na igrače i publiku. Strasti su nadvladale razum pa je došlo do sukoba između njih. Sudija Uroš Ržić kaznio je trenera Trajala Nikolića i Petrovića.

Akteri meča su želeli da se on što pre završi, jer je realan bio remi, iako su oba tima na početku želela pobedu. Nije bilo izglednijih šansi, osim situacije u 50. minutu, kada Golubović nije uspeo da zatrese mrežu gostiju, posle dobro izvedenog kornera.

Trajal sada zauzima deveto mesto na taabeli,  sa 12 bodova, a u sledećem kolu gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu.

Ž. M.

 


Коментари

Популарни постови са овог блога