U Banja Luci održana tradicionalna manifestacija

DUNAVSKI BIZNIS FORUM

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović učestvovala je  na “Dunavskom biznis forumu”, koji je održan u Banja Luci i dobila nagradu “Zlatni most”.


            Dunavski forum, 11 po redu, tradicionalno se održava u zemljama Dunavske regije, a osnovni cilj je razmena iskustava lokalnih samouprava za bolji, kvalitetniji i uspešniji život svojih građana.

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pozdravio je sve prisutne, a zatim je govorio o istorijatu i budućim planovima ovog grada.

-Mi smo grad sa velikim i realnim planovima za unapređenje Banja Luke, a isto to želim i vašim sredinama. Da bi smo sve to uradili treba ogroman rad, kako nas čelnika lokalnih samouprava, tako i svih sugrađana. Mi smo zadužbinari, jer iza nas ostaju plodovi  našeg rada, naša dela, izjavio je čelnik glavnog grada Republike Srpske.

 U radu Foruma održano je više panel diskusija posvećenih lokalnom razvoju, digitalizaciji lokalnih samouprava, životnoj sredini, putnoj infrastrukturi, rurarlnom turizmu, na kojima su govorili stručnjaci iz ovih oblasti, predstavnici lokalnih samouprava….


            Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović obavila je razgovore sa većim brojem kolega gradonačelnika, među kojima je bio i Draško Stanivuković.


            Na kraju rada Dunavskog foruma gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović dobila je priznanje „Zlatni most“, kao nagradu za sve ono što je uradila na povezivanju lokalnih samouprava,  ljudi i ideja.

            Organizatori 11. Dunavskog biznis foruma bili su grad Banja Luka, Razvojna agencija Banja Luka  i agencija “Media invent” iz Novog Sada.

Ž. M.

Коментари

Популарни постови са овог блога