Napredak izgubio od Voždovca u Beogradu sa 3:0

                MAT U  TRI  POTEZA  BLICKRIGOM

        Fudbaleri Napretka izgubili su na terenu SC “Stadion” u Beogradu od domaćina - Voždovca sa 3:0, u utakmici trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije.


    Pitanje pobednika Voždovac je rešio u prvom poluvremenu, za samo sedam minuta pravim blic krigom i matom u tri poteza, od 21. do 28 minuta kada je postigao sva tri gola.

    Pravu sedmominutnu goleadu otvorio je Miloš Milović u 21. minutu, kada je, glavom posle kornera sa ivice peterca, pogodio mrežu Vasiljevića. Pravi nokaut Čarapani su doživeli posle samo dva minuta, kada je Aleksandar Ćirković u kaznenom prostoru Napretka prevario dvojicu igrača gostiju i pogodio za 2:0. A zatim je usledio pravi debakl osmoplasirane ekipe Super lige, koja će verovatno ostati na toj poziciji i po završetku plej ofa. Miloš Pantović je u 28 minutu brz napad domaćina krusnisao golom za konačnih 3:0.

    Beogradski zmajevi su upisali 13 pobedu u domaćem šampionatu i preuzeli četvrtu poziciju na tabeli sa 47 bodova, koliko ima i Radnički iz Niša, a Napredak je osmi sa deset bodova manje i sa sva tri poraza u plej - ofu.

    Fudbaleri Voždovca će u narednom kolu gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli, a Napredak će dočekati Partizan.

Ž. M.

Коментари

Популарни постови са овог блога